joi, 11 noiembrie 2010

Balul bobocilor mishuişti

6 noiembrie. Cu 10 minute înainte de ora 14, aglomeraţie mare pe strada Tei. Maşini veneau din toate părţile şi grupuri de elevi împodobeau străzile. În clubul Bamboo, bobocii din Mihai Viteazul, şi nu numai, se pregăteau de balul lor.

După 30 de minute de căutat masă, sau de salutat diferitele cunoştinţe, programul balului a început. Connect-R a deschis spectacolul cu un “Bună Seara, Mihai Viteazuu’!”. Desigur, el a fost întâmpinat cu aplauze si cu “Uuu”-rări, cele din urmă nefiind băgate în seamă. El a cântat câteva melodii însoţit de trupa sa de dans, şi mai târziu de Alex Velea şi o chitara. După o oră, el a părăsit scena în aplauzele tuturor, unii bucuroşi că pleacă şi alţii fiind multumiţi de prestaţie.

 

În scurt timp, a început concursul Miss şi Mister. După prezentarea juriului şi a altor oficialitaţi prezente la eveniment, reprezentanţii claselor a 9-a şi-au început prestaţia, cu creaţia proprie a dansurilor personajelor, tema anului acesta fiind ‘cupluri celebre’. S-a putut admira coregrafia unor cupluri ca Aladin si Yasmine, Bonnie si Clyde, sau mai recent, Mr. si Ms. Smith.

După o scurtă deliberare a juriului, s-au ales cele 5 echipe de finalişti. Programul a continuat cu proba dansurilor, samba, salsa şi rock’n’roll, şi cu o probă mai prost primită de audienţă, cea de cultură generală. A urmat o pauză în care juriul şi-a ales preferaţii şi în care participanţii la bal au privit dansuri moderne, cuplurile fiind formate din boboci ai liceului. După scurta deliberare, a venit ultima proba,  proba surpriză: karaoke. Unii dintre finalişti au fost derutaţi, alţii doar dorind să se distreze, fără a le păsa de voce. Proba aceasta s-a terminat dupa încercari de interpretari ale melodiilor cunoscute ca “18 ani”, “Jaga Jaga”, dar şi a unor melodii mai puţin cunoscute printre generaţiile noi, cântecele populare. Ochii spectatorilor au fost apoi încântaţi de dansul unei trupe de Street Dance.

Dupa cea mai lungă, dar ultimă deliberare, s-au anunţat caştigătorii concursului: Miss Boboc Mihai Viteazul a fost aleasă Focşăneanu Ana-Maria, clasa 9B, titlul de Mister revenindu-i lui Radu Miron, clasa 9D.

 

După terminarea concursului, DJ-ul şi-a început prestaţia, în jurul orei 17. Începând cu melodii uşoare, de încălzire, şi ajungând să treacă prin toate genurile, unele dintre melodiile alese de el fiind “Rock you”, “I love  rock’n’roll” şi o melodie de la Pink, spre dezamăgirea numeroşilor rockeri prezenţi la eveniment, din cauza numărului mic de melodii preferate de ei. Dansul pringuinului a fost şi el auzit, sala fiind cuprinsă repede de febra dansului, C.N.M.V.-iştii nebăgând în seamă spaţiul redus de care aveau parte. Genul dominant a fost desigur Dance, spre bucuria iubitorilor acestui tip.

 Desigur că de-a lungul balului unii au preferat să danseze încontinuu, în timp ce alţii s-au relaxat la o ţigară o gură de aer liber J.

În jurul orei 20 fără 10, participanţii la bal au fost invitaţi subtil la părăsirea clubului, prin aprinderea luminilor, şi punerea melodiei de final “Ani de liceu”.

 

Deşii unii spun că aducerea artistului Connect-R pe scenă nu a fost prea strălucită, sau că melodiile nu au fost bine alese, majoritatea participanţilor au spus că au avut un timp de neuitat şi că asteaptă cu nerăbdare balul de anul viitor. 

(Articol scris pentru Teenpress)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu